Kintyre tumbler 24 cl

€ 35,95
Incl. btw

Hoogwaardig kristal glas met de hand vervaardigt. Model Kintyre tumbler van 24 cl. 
Geleverd in mooie cadeauverpakking.

Aantal
Op voorraad!

  • Privacy: 
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Privacy: Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
  • Verzending: Bestellingen die voor 16:00 uur door u worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden. Verzending: Bestellingen die voor 16:00 uur door u worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden.
  • Veilig betalen: Je kunt vooraf veilig betalen via iDeal en MisterCash. Deze en andere betaalmogelijkheden worden verzorgd door Sisow BV. Veilig betalen: Je kunt vooraf veilig betalen via iDeal en MisterCash. Deze en andere betaalmogelijkheden worden verzorgd door Sisow BV.

Het model Kintyre is een van de mooiere glazen uit het assortiment van Royal Scot Crystaltm, misschien wel het mooiste! Het Kintyre glas is volledig bewerkt met een hoogwaardige gravering en een fijne afwerking, zowel aan de zijkant als aan de onderkant van het glas.

Zoals bijna alle producten die wij verkopen van Royal Scot Crystaltm is ook het Kintyre glas vervaardigd van hoogwaardig Brits kristal.  Het glas is puur vakmanschap! U merkt dit iedere keer dat u het gebruikt. Het glas heeft een positief effect op de manier waarop u geniet van uw favoriete whisky. Ideaal als cadeau en mag niet ontbreken bij de echte liefhebber!

De Kintyre tumbler heeft een inhoud van 24 cl en voelt daardoor heel fijn aan. De whisky gaat er zeker beter door smaken! Dit is een van de top producten van Royal Scot Crystal. Een aanschaf die een leven meegaat.

Kintyre Cadeauverpakking

Wij verkopen cadeauverpakkingen voor de Kintyre glazen. De cadeauverpakkingen zijn gemaakt voor twee glazen. De cadeauverpakking komt dan ook beter tot zijn recht door er twee glazen in te doen. Uiteraard is het aan u om er 1 of 2 glazen in te doen.

Ook de cadeauverpakkingen worden met de hand gemaakt en hebben een vilten inleg. Hierdoor is de presentatie helemaal compleet! U kunt de cadeauverpakkingen apart bestellen.

P1604-1003
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

related products