Highland tumbler 33 cl

€ 37,95
Incl. btw

Nieuwe collectie handgemaakt en geslepen kristal van hoge kwaliteit.
Hoogwaardig kristallen whisky tumbler. Model Highland tumbler.
Geleverd in mooie cadeauverpakking.

Aantal

  • Privacy: 
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Privacy: Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
  • Verzending: Bestellingen die voor 16:00 uur door u worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden. Verzending: Bestellingen die voor 16:00 uur door u worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden.
  • Veilig betalen: Je kunt vooraf veilig betalen via iDeal en MisterCash. Deze en andere betaalmogelijkheden worden verzorgd door Sisow BV. Veilig betalen: Je kunt vooraf veilig betalen via iDeal en MisterCash. Deze en andere betaalmogelijkheden worden verzorgd door Sisow BV.

Nieuwe collectie handgemaakt en geslepen kristal van hoge kwaliteit.
De Highland tumbler is een robuust kristallen whiskyglas die stevig in de hand ligt en verfijnd is afgewerkt. 
Het Highland whiskyglas voelt daardoor heel robuust en tegelijkertijd fijn aan. 

Handwerk kristal bewerken

Handwerk
Elk individueel whiskyglas wordt met de hand vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk. Ook de gravering is met de hand toegebracht. Daardoor heeft u met elk glas een uniek product dat een leven lang mooi blijft. 

De Highland is een iets groter glas dan bijvoorbeeld de Kintyre of Westminster whiskyglazen en daardoor voelt de Highland als een steviger glas. 
Het whiskyglas drinkt erg prettig en zal uw favoriete whiskymoment nog eens extra speciaal maken.

P1604-0010
16 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

related products