Skye - Doos met 2 Champagne Glazen (Presentatie Verpakking)

€ 59,95
Incl. btw

Skye is een familie van elegante met de hand gegraveerde wijnglazen met een moderne twist, maar tijdloze stijl. Prachtig verpakt in een luxe zwarte presentatie doos, gevoerd met satijn.

Aantal

  • Privacy: 
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Privacy: Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
  • Verzending: Bestellingen die voor 16:00 uur door u worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden. Verzending: Bestellingen die voor 16:00 uur door u worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden.
  • Veilig betalen: Je kunt vooraf veilig betalen via iDeal en MisterCash. Deze en andere betaalmogelijkheden worden verzorgd door Sisow BV. Veilig betalen: Je kunt vooraf veilig betalen via iDeal en MisterCash. Deze en andere betaalmogelijkheden worden verzorgd door Sisow BV.

Een mooie doos met 2 champagneglazen die elegantie en verfijning toevoegen aan elke tafel.

Deze glazen zijn geschikt voor een glas gekoelde champagne, Prosecco of Cava, en vormen een ideaal Schots geschenk of gewoon een traktatie voor jezelf.

Hoogte 220mm

Royal Scot Crystal

P1701-1004

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

related products